Stickerbomb Folie XL - Graffiti design 1 - zwart/wit - 152x200cm -zelfklevend

€ 79,00

Verwachte levertijd:
Direct leverbaar

EAN Code
8714767429432
Stickerbomb, de nieuwe tuning sensatie. In de auto tuningscene komt elke dag wel weer een nieuw revolutionair product uit. Zo is er nu de Stickerbomb, een zelf aan te brengen stickervel waar je gegarandeerd de aandacht mee trekt. Het is op dit moment enorm populair in de USA en in het Midden-Oosten. Het stickervel is een explosie van alle denkbare merken, types en kleuren die jij op jouw bolide wilt zien. Het is een samengevoegd stickervel met een overzichtelijke uitspatting waarmee jij jouw getunede auto nét even dat beetje meer mee geeft. Jij bepaalt zelf waarop je het aanbrengt. Of je nou je hele motorkap of alleen bepaalde details ermee bedekt, je zult net even wat meer opvallen. Je kunt kiezen uit 2 verschillende designs: Black/White en RedGlow/White, je bekijkt nu de Stickerbomb in het Black/White design. Het vel is verkrijgbaar in het formaat 152x200cm. Zo kun je met 1 vel ontzettend veel onderdelen beplakken. Je kunt het makkelijk zelf aanbrengen en als je weer wat anders wil haal je het er makkelijk weer van af.

Naast dat je jouw auto een flitsend nieuw uiterlijk geeft kan je het ook gebruiken als je schade op je auto hebt. Het over laten spuiten van jouw auto kan erg duur zijn. De Stickerbomb bedekt een paneel volledig en zo maak van de schade plekken van jouw auto juist flitsende aandachtspunten. Daarbij beschermt het metalen onderdelen tegen corrosie.

Je kan de Stickerbomb ook aanbrengen op andere spullen dan jouw auto. Zo kan je jouw mobiele telefoon, laptop, beker en wat je maar kan bedenken volledig bij jouw auto laten passen.

De Stickerbomb is de aankleding voor de auto van de tuningfanaat die echt wil opvallen!

Wil je zien hoe de Stickerbomb eruit ziet op auto-onderdelen? Klik op de videolink om te kijken hoe het werkt.

Meer informatie
EAN Code 8714767429432
Merk AutoStyle
Materiaal Vinyl
Keuring Keuze Nee
Kleur Wit, Zwart
Gebruiker Expert