Mobi Car Systems maakt gebruik van PostNL, TNT Post, DPD, DHL, GLS en UPS voor het verzenden van al uw bestelde producten binnen Nederland en Belgiƫ.

Moet ik thuis zijn?

Als uw bestelling niet in de brievenbus past, zal deze met de pakketdienst verzonden worden. Alle pakketten die niet in uw brievenbus passen, worden aangetekend verzonden, het is dus van belang dat er iemand aanwezig is op het afleveradres. Waarom moet ik tekenen voor mijn pakket bestelling? Op deze manier weten wij dat u uw bestelling heeft ontvangen en bezorger zijn werk heeft gedaan.

Hoe laat wordt mijn bestelling afgeleverd?

Uw bestelling wordt bezorgd op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen tot 17.00. Helaas hebben wij geen invloed op de exacte aflevertijden van onze bezorgdiensten.

Mocht u op het moment niet thuis zijn als de bezorger bij u aan de deur komt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals bij u aan de deur. (behalve op zondag) Mocht u dan nog niet aanwezig zijn, dan krijgt u een briefje in de bus met daarop het adres van de afhaallocatie.

Levertijd

U heeft uw bestelling op een werkdag voor 18:00 uur uur geplaatst, en alle producten zijn direct leverbaar en u heeft betaald met iDeal, PayPal, AfterPay, Visa, Mastercard, Maestro, Mister Cash, GiroPay of SOFORTBanking, dan wordt uw bestelling meestal de volgende dag al bij u afgeleverd. (ook op zaterdag)


Bezorging PostNL
 Besteld op Tijdstip  Bezorging
 Maandag  Voor 18.00 uur  Dinsdag
 Dinsdag  Voor 18.00 uur  Woensdag
 Woensdag  Voor 18.00 uur  Donderdag
 Donderdag  Voor 18.00 uur  Vrijdag
 Vrijdag  Voor 18.00 uur  Zaterdag
 Zaterdag    Dinsdag
 Zondag    Dinsdag

 Aangepaste levertijden
Levertijden wat betreft, Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst en oud- en nieuw, rond deze dagen wat langer duren. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

Uw bestelling volgen

U heeft uw bestelling op een werkdag voor 18:00 uur uur geplaatst en betaald metiDeal, PayPal, AfterPay, Visa, Mastercard, Maestro, Mister Cash, GiroPay of SOFORTBanking, dan krijgt u binnen een paar uur een e-mail van ons met daarin de verzendinformatie en een link naar de track en trace pagina. Heeft u een account bij mobicarsystems.nl, dan kunt u deze informatie ook terugvinden in "Mijn Account".


Vertraging van uw bestelling

Het kan helaas voorkomen dat je bestelling door de bezorgdienst niet de volgende werkdag al afgeleverd wordt. Dit kan komen door slecht weer, storingen, pech, etc. We hopen dat u hier begrip voor heeft.